un singur drum pentru a fi multumiti
Str. Calea Bucuresti, nr 136, Com Pielesti,
Oras Craiova, Jud. Dolj, Romania
Tel. +4 0744 536 077; +4 0744 536 088
Fax. +4 0251 419 445; +4 0251 459 091
Contact  |  Noutati  |  Autentificare        
PEGO-EXIM
inchiriem masini de cusut si utilaje de confectii la preturi avantajoase.
PEGO-EXIM
portalul PEGO-EXIM online
PEGO-EXIM
Reducere 5% pe site pentru HK 008
  Suport 24/24h
 Combinand experienta profesionala cu atentia acordata clientului nostru, Pego - Exim ofera clientilor sai suport si service 24/24h astfel incat orice problema a clientului nostru constituie o urgenta pentru noi. Multumim pentru ca ati ales PEGO-EXIM
  Filosofia PEGO-EXIM
 O companie moderna serveste in mai multe scopuri si interese ca si oamenii cu care vine in contact. Acest cuvinte ne-au dus sa fim cei mai buni si cei mai cunoscuti.

{ Filosofia Noastra


Compania noastra

Infiintata inca din 1992 este mereu intr-o continua dezvoltare si adaptare asupra cerintelor clientilor nostri, respectand cele mai inalte standarte, astfel devenind unul din pilonii de referinta in domeniu.

Produsele noastre

Oferta noastra catre piata este foarte diversificata, realizata prin importuri de utilaje pentru industria confectiilor din Italia, Spania, Turcia, China si Corea atat noi cat si second hand, oferind astfel clientilor o paleta cat mai diversificata de modele din care orice client sa-si poata face alegerea perfecta, corelata in acelasi timp cu pretul cel mai mic si eficienta maxima.

Lumea noastra

La PEGO-EXIM trebuie sa faci doar "un singur drum pentru a fi multumit" din toate punctele de vedere. PEGO-EXIM cumpara fabrici care si-au redus activiatatea ori si-au inchis portile. Suntem o companie la nivel national, clienti nostri fiind din toata tara si nu numai.

Servicii oferite

PEGO-EXIM ofera tuturor produselor comercializate service, garantie si post garantie, cat si piese de schimb de origine. Clientilor fideli PEGO-EXIM oferim spre inchiriere utilaje pentru industria confectiilor in conditii speciale.foto_prima.jpg


SUS 
Despre noi    Intrebari frecvente    Cariere
Toate drepturile rezervate PEGO-EXIM